engeneering

Kontaktpersoner:

Trond Vidar Nilsen

Mob: ++47 95 82 69 69
E-post: tvn@mossvt.no

Knut Erik Grønli

Mob: +47 95 18 17 57
E-post: keg@mossvt.no

Engineering

Moss Varmeteknikk driver utstrakt rådgivning innen kjelanlegg, dampmoduler og varmevekslere.
Rådgivningen gjøres både i form av betalte ingeniøroppdrag og mer uformelt som råd og veiledning for våre kunder. Vi opplever at dette blir satt pris på, siden våre gamle kunder stadig kommer tilbake med nye spørsmål og problemstillinger. Vi kan også tilby prosjektering, levering, installasjon og igangkjøring av brennere og brennerstyringer, samt regulerings- systemer for kjeler, varmevekslere og dampmoduler.

Ingeniøroppdrag.
Vi utfører ingeniøroppdrag i form av beregninger, konstruksjon, prosjektledelse, igangkjøring og dokumentasjon. Alle våre ingeniører har erfaring med produksjon og montasje, og allsidig kompetanse og erfaring med prosjektledelse, som innebærer planlegging, innkjøp og oppfølging av forskjellige prosjekter. Vi har alltid fokus på framdriften, og ingeniørene er vant med å utføre raske beslutninger og modifikasjoner. Dokumentasjon er en viktig del av vårt arbeid, siden vi leverer så mye utstyr som blir satt under høyt trykk og høye temperaturer. Alle våre ingeniører har omfattende erfaring med dokumentasjon, og den blir som oftest satt sammen og levert av prosjektleder selv.

Konstruksjonsarbeid.
Konstruksjonsarbeid blir hovedsakelig utført i 3D med Inventor fra Autodesk, men vi benytter også AutoCad der det er mer hensiktsmessig. Våre ingeniører lager tegninger helt ned på detaljnivå for produksjon. Vi er spesialister på avanserte konstruksjoner av rør, men utfører også all slags annen mekanisk konstruksjon.

Bedriften er utstyrt med solide arbeidsstasjoner for 3D modellering, og har fargeplotter for opp til A0 størrelse samt skanner til de samme formatene. Til beregninger benytter vi Aspen One fra AspenTech til dimensjonering av varmevekslere, og Visual Vessel Design fra OhmTech til dimensjonering av trykktanker i henhold til EN-13445. MathCad blir brukt til andre typer beregninger.